vis kalender nyhed

Cafémøde den 28. februar


Gå fra sporadisk til strategisk indhold på de sociale medier!

Hvordan skaber I øget fokus og tilstedeværelse på de sociale medier? Kan I blive mere synlige online og konvertere dette til konkrete leads? Og hvilken strategi skal I have for jeres markedsføring?

Kom til cafémøde den 28. februar fra kl. 8.15-9.15, og hør Louise Lyngsø Kjærulff fra HUSET Middelfart. Hun vil, ud fra HUSETs strategiske arbejde omkring markedsføring på de sociale medier, inspirere jer, samt give tips og tricks til, hvordan I som virksomhed selv kan skabe øget synlighed.

Louise kom til HUSET Middelfart for knapt et år siden, og står i spidsen for at drive og udvikle deres ønske om øget fokus og tilstedeværelse på de sociale medier. Hun har derfor testet og analyseret forskellige strategiske retninger, og indsigten har gjort, at Louise nu for alvor er klar til at rulle en strategi ud for HUSET Middelfarts markedsføring.

Louise Lyngsø Kjærulff er uddannet Cand. Comm. og BA i Medievidenskab, og har primært slået sine folder og kreative kolbøtter i reklamebranchen som tekstforfatter, strateg og konceptudvikler.

Tilmelding er nødvendig.
No-show gebyr på kr. 50,00 ved manglende fremmøde.
Arrangementet er kun for medlemmer - men tag gerne en kollega med.
Sted: Mandal Alle 19, Middelfart

Der serveres kaffe og the.

Vi glæder os til at se dig.


Tilmelding er lukket.

- tilbage til oversigt