Bliv medlem

Bliv medlem

Som medlem af Middelfart Erhvervsråd kan du benytte dig af Middelfart Erhvervscenters mange tilbud. Med tilbuddene har du mulighed for at udvikle din virksomhed, dit netværk og dine medarbejdere. Du støtter erhvervsudviklingen i Middelfart med dit medlemskab.

Dine fordele:

  • Du får adgang til en række netværk, bl.a.:  Ledernetværk, Salg- & marketingnetværk, HR-netværk, Produktionsnetværk m.fl.
  • Du kan få individuel rådgivning omkring: vækst, strategi, professionelle bestyrelser, medarbejderudvikling, eksport mm.
  • Virksomhedsbesøg og tema-arrangementer.
  • Du får tilsendt vores erhvervsmagasin Erhvervsnyt, hvor du kan læse portrætter, artikler om aktuelle emner og om nye medlemmer.Ønsker du at være medlem, eller har du spørgsmål til medlemskab hos Middelfart Erhvervsråd, så kontakt os. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om de fordele du kan opnå med et medlemskab.

 Udtalelser fra medlemmer

 
"I Middelfart har vi et unikt erhvervsklima, hvor spændende virksomheder samarbejder og sparrer med hinanden i rigtigt mange sammenhænge. Samtidig bor vi i en kommune, der er med til at skabe dynamik og forståelse for vigtigheden af et solidt erhvervsliv. Pettinaroli er medlem af Middelfart Erhvervsråd for at få del i alt dette til stor glæde for vor egen udvikling i virksomheden. Vi er også med, fordi vi tror på, at vi også har noget at give til andre virksomheder i området. Netværk er et samarbejde, hvor man giver lidt og får meget mere igen. Og det gør vi!"

Kim Pedersen, direktør - Pettinaroli A/S
_________________________________________________________________________________________

”Yderst kompetent rådgivning, adgang til netværk og lyst til at støtte udviklingen af det lokale erhvervsliv er de tre væsentlige årsager til, at jeg har meldt min virksomhed ind i Middelfart Erhvervsråd. Som iværksætter fik jeg en rigtig god og kompetent rådgivning, og jeg har løbende trukket på Erhvervscenterets erfaringer. Det har været med til at give min virksomhed en drømmestart.” 

Henrik Væver, salgsudvikler og indehaver af Væver

__________________________________________________________________________________________

DOB har igennem mange år været medlem af Middelfart Erhvervscenter. Det er et rigtig godt netværk, der for os er med til at skabe synlighed i lokalområdet for vores virksomhed. Middelfart Erhvervscenter har netværksmøder, arrangementer og kurser, som vi er en del af, og derigennem møder vi mange lokale erhvervsvirksomheder. Det skaber et lokalt stærkt netværk, hvor der foregår god erfaringsudveksling.

Dansk Overfladebehandling I/S