Vis Nyhed

27.04.2017

Klimainteresserede skoleelever søger virksomheder!

Middelfart Kommune søger virksomheder til klimasamarbejde

"Ingen er for store, ingen er for små - alle er velkomne!"

Sådan lyder budskabet fra Middelfart Kommune, der lige nu søger lokale virksomheder, som vil være med i et klimasamarbejde. Et samarbejde der kan gavne deres grønne omstilling, samt give ny og brugbar viden.

Middelfart Kommune vil arbejde med et særligt undervisningskoncept, hvor skolelærere, elever og virksomheder sammen lærer, udvikler og anstrenger sig for at bearbejde klimaproblematikker.

De søger virksomheder, som vil være med til at arbejde med den grønne omstilling sammen med eleverne. Ideen med samarbejdet er, at virksomhederne får nye indspark og vinkler på konkrete og relevante problemstillinger og muligheder, som de går på opdagelse i sammen med elever, undervisere og konsulenter (eks. energi, genbrug, samkørsel, fremstillingsmåde).

"Jeg tror, at der er mange store og små virksomheder, som kan få stor gavn af at være med i projektet. Det er altid godt med ny inspiration, og vi vil gerne understrege, at vi arbejder meget seriøst med projektet - det er ikke et sodavandsbesøg, eleverne kommer på. Et andet aspekt handler om den læring, man får ind i virksomheden, når man beslutter sig for at arbejde innovativt med sin grønne profil," siger Borgmester Steen Dahlstrøm.

Virksomhederne som kommunen leder efter kan have alle størrelser. Alle er velkomne. Det afgørende er, at virksomhederne ønsker et innovativt samspil om, at deres arbejde konstant forbedres i en klimavenlig retning.

Ønsker I yderligere information, så kontakt Klimachef Morten Mejsen Westergaard på tlf.: 2054 4795, eller Morten.Westergaard@Middelfart.dk

Det er et spændende koncept og en unik mulighed for erhvervsrådets medlemmer. Derfor vil vi opfordre til at kontakte Middelfart Kommune for at få mere at vide om udbyttet ved samarbejdet.