Vis Nyhed

19.09.2017

Jagten går ind på årets iværksætter i Trekantområdet!


En helt ny pris skal inspirere Trekantområdets mange iværksættere til at tænke på vækst. Vinderen afsløres ved en festlig prisuddeling den 28. november i det nybyggede LEGO House.

Kender du en iværksætter, som har potentiale til at blive noget stort? Som arbejder hårdt og målrettet på at skabe en succes. Og som ikke har været iværksætter i mere end 6 år?

Så kan det være, at du har den oplagte kandidat til at vinde titel som Årets Iver? – årets iværksætter i Trekantområdet. Med prisen følger også et ophold på Seedster Bootcamp i Malaga, så vinderen kan blive klædt endnu bedre på til at udløse vækstpotentialet i sin virksomhed.

Det er syv erhvervskontorer i Trekantområdet samt Trekantområdet Danmark, der står bag prisen.

"Vi arbejder målrettet på at sætte turbo på væksten her i Trekantområdet, og med iværksætterprisen ønsker vi at motivere og inspirere vores iværksættere til at tænke i vækstbaner," siger Lotte Bjerre Nielsen, som er udviklingschef i Trekantområdet Danmark.

Der skal vælges én finalist fra hver af de syv kommuner i Trekantområdet. Kolding, Haderslev og Vejle, der alle har en lokal iværksætterpris, sender deres vinder direkte til finalen. Men i Billund, Fredericia, Middelfart og Vejen er der åben normering. Det vil sige, at alle kan komme med forslag til kandidater frem til 9. oktober.

Det bliver en uafhængig jury bestående af investeringschef Christian Bjerre Boisen fra SDI, sanger og iværksætter Pernille Rosendahl samt repræsentanter fra det lokale erhvervsliv, der skal udvælge vinderen blandt de 7 finalister.  

FAKTA:

Sådan nominerer du en kandidat

For at komme i betragtning skal virksomheden leve op til følgende kriterier:

  • Drives fra en adresse i Vejen, Middelfart, Billund eller Fredericia
  • Max fem år gammel
  • Vækstpotentiale

Du indstiller kandidater helt frem til 9. oktober på www.iver.dk/award