Vis Nyhed

04.10.2017

Industriens Uge

I uge 44 sætter Trekantområdet industrien på dagsordenen

Er du nysgerrig på industrien, på nogle af de lokale produktionsvirksomheder eller måske på hvordan din virksomhed ruster sig bedst til fremtiden, så er der masser af viden og oplevelser at komme efter i uge 44.  

Industriens Uge sætter spot på produktionsvirksomhedernes betydning for vækst og beskæftigelse. Ugen byder på en række spændende aktiviteter, som synliggør nutidens industri og produktion og – ikke mindst – fremtidens muligheder. Få overblik over alle ugens arrangementer på dette link.

Torsdag afholdes ugens toparrangement. Her vil en række førende eksperter sætte fokus på, hvordan Danmark som produktionsland kan overkomme udfordringerne og udnytte fremtidens teknologiske muligheder i Industri 4.0.

"Som Danmarks Produktionscentrum vil vi gerne gå forrest med at sætte fremtidens industri og dennes muligheder på dagsordenen. Og Industriens Uge er netop sat i verden for at skabe debat, dialog, nye relationer og flere ideer, som kan være med til at udvikle industrien," siger Jørn Pedersen, formand for Trekantområdet Danmark.

De fleste af arrangementerne er åbne for alle, mens andre er særligt målrettet virksomhedsejere, studerende eller ledige.  

Læs mere om Industriens Uge