1-1 SPARRING

1-1 SPARRING til VIRKSOMHEDER

Vi er også altid klar på at give dig 1-1 sparring omkring din virksomhed. Vi har redskaberne til at vejlede dig korrekt, hjælpe med en forretningsplan, sparre på emner som f.eks. generationsskifte, hjælp til eksport, salg af din virksomhed osv. og vi har adgang til rådgivning hos fx revisorer og advokater i vores store netværk.

Esben_600x600

Brug for 1-1 Sparring ? Ring til Esben

Det er Esben Kragh Aalund du skal have fat i, hvis du er iværksætter. Han er tovholder på alle iværksætteraktiviteter og skarp til at netværke og forbinde medlemmer, som kan have gavn af hinanden. Esben er erhvervskonsulent og har en HD i Supply Chain Management. Han har arbejdet som operations controller, logistikchef og operations manager. Har du brug for sparring på iværksætteri, er Esben kun et opkald væk.

“Jeg har både fået 1-1 vejledning, som virkelig har flyttet mig og min virksomhed i den rigtige retning og så har jeg også deltaget på iværksætterkurset, som giver en masser god viden og netværk med andre iværksættere. Det er rigtig fedt at være en del af.”
Ulrich Sørensen
BÆLT
“Jeg deltog på Middelfart Erhvervs iværksætterkursus, fordi jeg ønskede hjælp til at starte min malerforretning op. På kurset lærte jeg en masse om at starte egen virksomhed og fik god sparring undervejs, både fra rådgivere og de andre deltagere. Det var et godt sammensat program og jeg kan varmt anbefale andre at deltage på kurset.
JØRGEN TEE SØRENSEN
iVÆRKSÆTTER – JS MALER
“Jeg deltog på Middelfart Erhvervs iværksætterkursus, fordi når man starter som iværksætter, så åbner der sig en helt ny verden. For mit vedkommende også en helt anden branche end den jeg har beskæftiget mig med de sidste 20 år. Så jeg var ikke i tvivl om, at det var en god ballast at starte med et iværksætterkursus, uanset om man kender branchen eller ej”
ANETTE DAM LARSEN
MY BODY SHAPE

arrangementer