VORES Arrangementer

I Middelfart Erhverv afholder vi løbende mange spændende arrangementer med faglighed, læring og inspiration øverst på dagsordenen.

VIRKSOMHEDSBESOG

VIRKSOMHEDSBESØG

Bliv inspireret af en lokal medlemsvirksomheds gode vækstrejse, forretningsstrategi eller viden. Vi besøger i løbet af året adskillige virksomheder og får en rundvisning. Bagefter er der mulighed for at netværke og skabe nye kontakter. 

CAFE

CAFÉMØDER

Cafemøderne sætter fokus på aktuelle emner, som vi mener, at vores medlemmer skal have for øje. Det kan f.eks. være bæredygtighed, salg eller ny lovgivning, der påvirker virksomheden. Møderne varer typisk en times tid og finder sted om morgenen. 

BREAKFAST

BUSINESS BREAKFAST

Business Breakfast er et samarbejde mellem Middelfart Erhverv og de øvrige erhvervsforeninger i kommunen samt Middelfart Kommune. 

På morgenmøderne stiller vi skarpt på en række spændende erhvervsrettede temaer, der er højaktuelle og kan samle virksomhederne i kommunen.

GOLF

SOCIALE EVENTS

Én gang årligt mødes vi til en golfturnering. En traditionsrig og tilbagevendende event, hvor medlemmer har mulighed for at mødes en hyggelig eftermiddag og netværke og dyste på golfbanen i Middelfart. Afholdes én gang årligt – typisk i efteråret. Golfdagen er både for øvede og nybegyndere.

FOREDRAG

FOREDRAG OG OPLÆG

Vi holder flere årlige større foredrag med navne, som er landskendte, og som vi ved har noget på hjerte, som vi mener, at vores erhvervsliv skal nyde godt af.
Kom og hør spændende inspirationsoplæg og netværk med andre virksomheder – f.eks. om den grønne omstilling, digital markedsføring, kunstig intelligens mv.

WPRKSHOP

KURSER OG WORKSHOPS

Vi holder løbende kurser og workshops af forskellig slags af både længere og kortere varighed. Heriblandt intensive minikurser med fokus på f.eks. on-line markedsføring, og vi holder også workshops med fokus på den grønne omstilling mv. Som medlem er du selvfølgelig med til at bestemme, hvad vi skal udbyde kurser og andre kompetenceudviklingsforløb i, da vi konstant er i dialog med medlemmerne om deres behov og designer vores tilbud efter dette.

No event found!

Tidligere arrangementer & kursus

No event found!
Load More