Dit talerør til kommunen

Et tæt samarbejde med Middelfart Kommune

I Middelfart Erhverv har vi et godt og tæt samarbejde med Middelfart Kommune, hvor vi løbende holder hinanden orienteret om hvad der foregår i vores erhvervsliv og ude hos vores virksomheder i hele kommunen.

På den måde, sikrer vi os parterne bliver involveret og hørt, hvis der er udfordringer eller lign. der skal håndteres hurtigt, smidigt og løsningsorienteret.

Har du en sag, som du gerne vil drøfte med os og måske ønsker vores besyv med, en second opinion eller blot sparring om hvem du bør tale med i kommunen omkring et erhvervsrettet spørgsmål, så kontakt os endelig, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig videre.

KONTAKT OS:

Mikkel Johansen

Erhvervsdirektør

Mikkel har det overordnede ansvar for den daglige drift og udvikling af erhvervscenteret. Han er også erhvervscenterets kontaktperson til Middelfart Kommune. Derudover bruger Mikkel meget tid på virksomhedskontakt, netværk og profileringen af Middelfart overfor eks. tilflyttende virksomheder.
Mikkel har en længere baggrund indenfor erhvervsfremme og derudover god erfaring med salg, marketing og kommunikation, hvor han har arbejdet for flere kendte mærkevareleverandører i Danmark.

Mobil: 6052 7046
Email: mjo@middelfart-erhverv.dk

Esben Kragh Aalund

Erhvervskonsulent

Det er Esben du skal have fat i, hvis du er iværksætter eller driver virksomhed. Han er tovholder på alle iværksætteraktiviteter og skarp til at netværke og forbinde medlemmer, som kan have gavn af hinanden.
Esben har en HD i Supply Chain Management og har arbejdet som operations controller, logistikchef og operations manager.

Har du brug for sparring på iværksætteri eller din virksomhed, så er Esben kun et opkald væk.

Mobil: 2134 1216
Email: ear@middelfart-erhverv.dk

Ole Haugaard Jensen

Erhvervskonsulent

Erhvervskonsulent Ole Haugaard Jensen bruger en stor del af sin tid på virksomhedsbesøg og står til rådighed for vejledning og sparring.
Oles baggrund er inden for bl.a. salg, rekruttering, HR, uddannelse og rådgivning.

Tøv ikke med at tage fat i Ole, hvis du har brug for vejledning eller hjælp til at komme videre.

Mobil: 4053 7359
Email: ohj@middelfart-erhverv.dk

"VI VIL VÆRE DET MEST ATTRAKTIVE FÆLLESSKAB FOR VIRKSOMHEDER" FOR IVÆRKSÆTTERE"

Arrangementer