middelfart-erhverv.dk

Home Arrangementer Bedre bundlinje og en grønnere profil

Kontaktperson

Lokation

Severin Kursuscenter
Skovsvinget 25, Middelfart, Danmark
Kategorier

Dato

08. marts 2022

Tid

08:30 - 09:30

Bedre bundlinje og en grønnere profil

Kunne du tænke dig at sælge dine rest- og overskudsmaterialer fra produktionen og samtidig styrke virksomhedens grønne profil?

Så giver Middelfart Erhverv dig nu muligheden for at deltage i et spændende cafémøde, hvor vi sætter fokus på, hvordan man som virksomhed kan begynde at sælge sine rest- og overskudsmaterialer i stedet for at betale affaldsgift for at få dem bortskaffet.

Cafémødet finder sted tirsdag den 8. marts kl. 8.30-9.30 med morgenmad fra kl. 8.00
på SEVERIN, Skovsvinget 25, Middelfart

Vi kalder det ressourcedating for virksomheder, og det er en hastigt voksende tendens, at design- og udviklingsafdelinger gerne vil indtænke rest- og overskudsmaterialer i deres produktion. Både for at købe billigere ressourcer ind, men ikke mindst for at skabe mere ressource- og klimavenlige produkter med en stærk storytelling.

Til arrangementet får vi besøg af THE UPCYCL, som har udviklet en online platform for virksomheder, der ønsker at sælge eller købe rest- og overskudsprodukter. De vil inspirere os med cases og fordelene ved at holde ressourcerne i kredsløb for den sorte og grønne bundlinjes skyld. Den ene virksomheds restaffald er den anden virksomheds råvarer.

Se eksempler på rest- og overskudsmaterialer på https://theupcycl.dk/new-waste-materialebrs.

Tag gerne fysiske eksempler eller billeder af din virksomheds rest- eller overskudsprodukter med, så vi kan gøre det så konkret som muligt. Størrelse, udformning og materiale er underordnet – eneste krav er, at materialerne skal være ensartede og vedvarende.
Tilmelding herunder (seneste tilmelding 7. marts 2022)
Vi glæder os til at se dig!