middelfart-erhverv.dk

Home Arrangementer Business Breakfast – Biodiversitet og medarbejdertrivsel

Kontaktperson

Lokation

Have og Skov
Fynsvej 97, Middelfart, Danmark
Kategorier

Dato

19. september 2023

Tid

08:00 - 09:30

Business Breakfast – Biodiversitet og medarbejdertrivsel

Hvad har biodiversitet og medarbejdertrivsel med hinanden at gøre? Og hvordan har også ESG en plads i samspillet med virksomhedens udenomsarealer?

Det kan du få svar på, når vi den 19. september endnu engang inviterer til Business Breakfast og netværk.

Denne morgen håber vi på godt vejr, og serverer morgenkaffen under åben himmel på Fynsvej 97, hvor Uffe Klinkby fra Have og Skov byder på en rundtur i ”inspirationsbedet” og en fortælling om sine erfaringer med at anlægge ”vilde” udenomsarealer hos mange af kommunens virksomheder, og hvordan disse kan benyttes til rekreative områder, udendørs møderum og til walk and talks.

Interacoustics og Fynske Bank er virksomheder, der har haft øje for dette. Facility manager Michael Christensen fra Interacoustics vil fortælle om deres overvejelser og erfaringer i processen. Janne Vagner fra Fynske Bank vil fortælle om hvordan biodiversitet kan øge medarbejdertrivselen og samtidig have en god effekt på udarbejdelsen af din ESG-rapportering.

Kom med til Business breakfast tirsdag 19. september kl. 8.00, Fynsvej 97, Middelfart og bliv inspireret. Vi står klar med kaffe og rundstykker

Der vil som altid være rig mulighed for at netværke med de øvrige deltagere – Vi glæder os til at se jer!

Tilmelding herunder.

Praktiske oplysninger
Tid: 19. september kl. 8.00-9.30
Sted: Fynsvej 97, Middelfart
Pris: Gratis, men tilmelding nødvendig.