middelfart-erhverv.dk

Home Arrangementer Cafémøde – Bæredygtighed som led i den grønne omstilling

Kontaktperson

Lokation

Middelfart Erhvervscenter (Nygade 2)
Nygade 2, Middelfart
Kategorier

Dato

24. januar 2023

Tid

08:15 - 09:15

Cafémøde – Bæredygtighed som led i den grønne omstilling

Du har hørt om bæredygtighed og grøn omstilling, men hvordan kommer din virksomhed i gang med at arbejde systematisk med dette? Og hvordan kan du samtidig motivere dine medarbejdere i processen?

Kom til cafémødet ”Bæredygtighed som led i den grønne omstilling“, hvor du får inspiration til at komme i gang via uddannelse.

Program for dagen:
Efter en kort introduktion til IBC Kurser, vil chefkonsulent Kim Pedersen fortælle om de resultater KRONE SCANBALT A/S har opnået, bl.a. ved at inddrage uddannelse som grundlag for bæredygtighedsprocessen.
Herunder at gøre omstillingen konkret, praktisk og målbar bl.a. ved anvendelse af redskaber fra LEAN- og innovationsværktøjskassen.

Til sidst vil chefkonsulent Keld Høll give eksempler på, hvordan AMU og VEU-systemet, kan give en økonomisk mulighed, der betyder, at uddannelse er overkommeligt for langt de fleste virksomheder, der ønsker at arbejde med bæredygtighed.
Arrangementet finder sted:

tirsdag d. 24. januar kl. 8.15-9.15
hos Middelfart Erhverv, Nygade 2, 5500 Middelfart

Arrangementet er gratis for medlemmer, men tilmelding er nødvendig.

Under og efter oplægget vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål og som altid netværke med de øvrige deltagere.

Vi glæder os til at se dig.

Tilmelding herunder.