middelfart-erhverv.dk

Home Arrangementer Online Cafémøde – El-bilerne kommer – Hvordan bliver du og din virksomhed klar?

Lokation

Webinar
Kategorier

Dato

09. april 2021

Tid

10:00 - 11:15

Online Cafémøde – El-bilerne kommer – Hvordan bliver du og din virksomhed klar?

Turister, kunder og kærester kommer, og det bliver i el-biler!

Hvordan forbereder vi handelslivet, erhvervslivet, turistdestinationerne, arbejdspladserne og boligforeningerne til at modtage bilister, der kører i elbiler?

Ud over ”hvordan vi forbereder os” vil der være skarpt fokus på rettidig omhu for ”hvornår vi opstiller ladestationer” i Middelfart Kommune.

Program

  • VelkommenRegitze Tilma, byrådet, fortæller hvorfor ladestationer er vigtigt for en kommune som Middelfart.
  • Konkret analyse af behov for ladeinfrastruktur i hele Kommunen – Lærke Flader, Dansk Elbilalliance. Hvor mange offentligt tilgængelige ladepladser har vi brug for, og hvornår skal de være der, hvad betyder det for arbejdspladser med mere. Dansk Elbilalliance har beregnet behovet i Middelfart Kommune og har bud på de fleste spørgsmål om el-biler.
  • Sådan kommer du i gang – praktisk – Bent Vistisen. Bent kommer fra Strib, Bent kender kommunens geografi, Bent er aktiv i foreningen elbilby.dk Bent forærer konkrete staldtips til flest mulige ladeudtag for pengene, valg af samarbejdspartner, betalingsløsninger og attraktions værdien af din investering i elbil lade infrastruktur.
  • Afrunding – Kim Svaneborg Pedersen, formand for Erhvervsrådet. Overvejelser om hvordan borgere, erhvervsdrivende, handelsliv, turismeerhverv med flere bedst kan hjælpe til, at Middelfart Kommune bliver stedet man kører til.

Dato: Fredag d. 9. april kl. 10-11.15
Sted: Online

Tilmelding sker herunder.

Inden start vil tilmeldte modtage en mail med separat link til webinaret.

Med venlig hilsen
Middelfart Erhverv, Middelfart Handel og VisitMiddelfart