middelfart-erhverv.dk

Home Arrangementer Online Cafémøde – Få bedre skærmtække og fremstå professionelt ved online møder

Lokation

Webinar
Kategorier

Dato

06. maj 2020

Tid

10:00 - 11:00

Online Cafémøde – Få bedre skærmtække og fremstå professionelt ved online møder

Mange møder er flyttet online i disse tider, og det stiller krav til dig som mødedeltager. Vi har derfor allieret os med Tina Rassing fra Stagefighter til at lære jer at performe bedre online på vores Online Cafémøde onsdag d. 6. maj kl. 10.00.

Tina vil bl.a. komme omkring følgende emner:

  • Det visuelle: Bliv skarp på de faktorer, der gør en forskel i dit online kropssprog. Få viden om aspekterne ved nonverbal kommunikation, samt indblik i, hvilke parametre du kan arbejde med, for at få et mere skærmvenligt kropssprog.
  • Det auditive: Lær hvorfor din stemmeføring er afgørende for en god online samtale. Herunder enkle værktøjer til optimering af din stemme, fx vejrtrækningsøvelser, stemmetekniske øvelser og indblik i onlinesamtalens 3 T’er.
  • De tekniske, fysiske og mentale forberedelser til et godt online møde. Hvad skal der egentlig til, før du med ro i sindet kan logge på? Få en liste over hvilke faktorer, der er med til at skabe grobund for klarhed, fokus, nærvær og overskud i dit næste online møde.
  • Opsamling og overblik med Do’s & Dont’s til din egen skærmtræning samt spørgsmål og afrunding.

Tina Rassing er både professionel sanger, musiker og underviser. Hun er indehaver af Vokalværkstedet (musikundervisning) og Stagefighter (performancecoaching) og har en cand.mag. i musikvidenskab og musikdidaktik. Desuden er Tina Mastercoach med coachingspeciale i performanceoptimering og præstationsangst.

Tilmelding sker herunder.

Inden start vil tilmeldte modtage en mail med separat link til webinaret.

Der er adgang til max 100 deltagere på vores webinar system, så skulle du ikke kunne komme ind, så optager vi også webinaret, og du kan efterfølgende få det tilsendt.