middelfart-erhverv.dk

Home Arrangementer Grønt netværk – opstartsmøde

Kontaktperson

Lokation

Middelfart Erhverv
The Platform, Jernbanegade 57, Middelfart, Danmark
Kategorier

Dato

08. juni 2023

Tid

08:30 - 11:30

Grønt netværk – opstartsmøde

Hvis ESG, CSRD, CO2, biodiversitet, social ansvarlighed, diversitet, klimaregnskaber og bæredygtighedsrapportering er noget, der begynder at fylde hos jer, så meld jer til opstartsmøde i Grønt Netværk.

Netværket er en mulighed for dig som medarbejder, i et fortroligt rum, både at kunne sparre med andre virksomheder i netværket samt få faglige indspark af eksperter på området.

Der vil være mulighed for at komme i dybden med udvalgte emner samt muligheden for at diskutere forskellige problemstillinger og udfordringer på jeres grønne rejse.

Som netværksdeltager får I selv indflydelse på emnerne og dermed indholdet på de enkelte møder.

Torsdag d. 8. juni kl. 8.30-11.30 har vi et gratis opstartsmøde, hvor I vil få en kort indflyvning til Grønt Netværk samt inspiration til mulige emner på de næste netværksmøder.

Vi vil på dagen give jer en kort indflyvning til netværket og den grønne dagsorden samt i samarbejde med jer finde de kommende emner for de næste møder.

Fremadrettet afholder Grønt netværk 6 årlige møder af ca. 3 timers varighed på skift hos de deltagende virksomheder.

Vi har hyret dichmann|lauridsen som undervisere og med-tovholdere i netværket, så vi sikrer en høj faglig viden om bæredygtighed og grøn omstilling i netværket.

Deltagelse i netværket fremadrettet vil koste 3400,- pr. halvår pr. deltager, men opstartsmøde er gratis og uforpligtende at deltage i.

Tilmeld dig opstartsmøde herunder.

 

Vi glæder os til at hjælpe dig og din virksomhed videre på jeres grønne rejse! 🙂