middelfart-erhverv.dk

Home Arrangementer Iværksættercafé – 25. januar

Kontaktperson

Lokation

Milling Hotel Park
Viaduktvej 28, Middelfart, Danmark
Kategorier

Dato

25. januar 2022

Tid

08:30 - 10:30

Iværksættercafé – 25. januar

Har du styr på dine mål for 2022, og ved du præcist, hvad du skal? Og får du det gjort?

Et mål uden en plan er bare en drøm, har B. S. Christiansen så klogt sagt. Og han har ret: Hvis du lægger en god plan, er chancen for succes langt større, end hvis du bare hjuler derudaf uden at vide, hvordan du kommer derhen.

Skal 2022 være året, hvor du for alvor flytter din forretning, eller er der et mål, du særligt gerne vil opnå? Så kom med på Iværksættercafé og lær, hvordan du lægger en plan efter en metode, du kan bruge igen og igen. Iværksættercaféen finder sted:

tirsdag den 25. januar kl. 8.30-10.30

hos Hotel Park, Viaduktvej 28, Middelfart

Bliv klar til 2022 med en god Gameplan
Ann Hedahl fra heykommunikation kommer og fortæller om planlægningsværktøjet Gameplan og lærer dig at lægge en god plan, du kan styre efter. Du får værktøjet i hænderne og arbejder med din egen Gameplan for tre måneder. Du skal se på, hvilke dele af din forretning, du gerne vil udvikle og finde dine mål for året og de kommende år, inden du går i detaljer med HVAD du skal gøre, HVORDAN og ikke mindst HVORNÅR. Når du er færdig, har du en konkret plan med punkter, du kan tjekke af én for én, og dermed komme tættere på dit mål.

Du når ikke at lægge en færdig plan på Iværksættercaféen, men når du går derfra, har du værktøjet til at lave din første tre-måneders plan selv.

Få inspiration til at nå dine mål i 2022 – Tilmeld dig Iværksættercaféen herunder.

Praktisk info:

Tid: 25. januar kl. 8.30-10.30

Sted: Hotel Park

Pris: Gratis, men tilmelding nødvendig.

Krav for deltagelse: Du skal have startet egen virksomhed indenfor de seneste 7 år.

Tilmelding herunder.