middelfart-erhverv.dk

Home Arrangementer Virksomhedsbesøg – DANLAD A/S (bæredygtige varebiler)

Lokation

DANLAD A/S
Industribuen 9, Ejby, Danmark
Kategorier

Dato

02. september 2021

Tid

16:30 - 19:30

Pris

Gratis

Virksomhedsbesøg – DANLAD A/S (bæredygtige varebiler)

Kort om DANLAD:
DANLAD A/S er i dag en af de ledende virksomheder indenfor opbygning af mobile arbejdspladser i 3,5 tons segmentet. De er specialister i opbygning af vare- og lastbiler og leverer i samarbejde med bilimportørerne, gennemtænkte og rentable transportløsninger til erhvervslivet.

Kort om Bæredygtige Varebiler:
DANLAD A/S faciliterer med Bæredygtige Varebiler en markedsdialog mellem kommuner, kommunale serviceleverandører, bilimportører, det politiske Danmark, mega trend cases fra virksomheder og kommuner.

Program for d. 2. september 16.30-19.30:

16.30 Ankomst til DANLAD A/S

16.40 Velkomst v/ Henrik Christensen, ejer, DANLAD A/S

17.00 Indlæg 1: Anders Schmidt, ejer EL-Flex
Anders Schmidt kommer og fortæller om EL-Flex’ erfaringer med en elvarebil efter en 30 dages test. Bæredygtige Varebiler har udfordret elektrikervirksomheden på deres forbehold omkring elvarebiler. Bæredygtige Varebiler mødte Anders Schmidt for første gang for et år siden i forbindelse med konferencen i 2020, hvor Anders i et tv-indslag på TV2 Fyn havde en del forbehold omkring et skifte til elvarebiler i sin virksomhed. Et af forbeholdene var bl.a. håndteringen i hverdagen med opladning og rækkevidde med en tung lastet bil. Bæredygtige Varebiler har udfordret EL-FLEX på deres forbehold og i samarbejde med P. Christensen a/s, Mercedes-Benz Danmark, E.ON Danmark A/S og DANLAD A/S blev der sammensat et 30 dages testforløb, hvor elvarebil og ladestander er sat til rådighed for El-Flex. Testen slutter den 30. juni. TV2 Fyn følger sagen se link: https://www.youtube.com/watch?v=d-ChWera0_I

17.20 Indlæg 2: Jens Christian Lundholt, direktør, specialkompetencer fra EL:CON
EL:CON trækker Danmark i en grønnere retning og rådgiver om energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services. Virksomheden har siden 2019 haft fokus på at optimere deres egen bilflåde til en grøn og bæredygtig profil. I dag har virksomheden 27 stk. Mercedes e-Vito samt 20 stk. Citroén e-Jumpy på vej ind i løbet af 2021. Jens Christian Lundholt vil fortælle om EL:CONs grønne strategi.

17.40 Rundvisning i produktionen hos DANLAD og tur rundt på bilstandene
Her vil lokale bilforhandlere være klar til at fortælle om deres bud på en bæredygtig transportløsning inden for varebiler. Der vil evt. blive mulighed for en prøvetur i nogen af bilerne.

18.30 Mad og Netværk
Der serveres en let anretning.

19.30 Tak for i aften

Ved spørgsmål kontakt os gerne på mail eller telefon.

Tilmelding herunder.
Senest tilmelding d. 30. august 2021.

Vi glæder os til at se dig!