middelfart-erhverv.dk

Home Arrangementer WEBINAR: VEJEN TIL EKSPORTVÆKST FOR SMV’ER

Lokation

Webinar
Kategorier

Dato

30. oktober 2020

Tid

10:00 - 10:45

WEBINAR: VEJEN TIL EKSPORTVÆKST FOR SMV’ER

Webinar: Bliv klogere på eksportvækst for SMV’er

Er du interesseret i at udvikle, optimere og skalere din eksport? Vær med på dette webinar, som Erhvervshus Sydjylland afholder og hør, hvordan du sætter fart på din eksport. Fremtidsforsker Anne Skare og professor Philipp Schröder giver praksisnære oplæg om eksportens succeskriterier og faldgruber. Værter er projektleder Rolf Hansen, Erhvervshus Sydjylland og projektleder Tonny Danielsen, Erhvervshus Midtjylland. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs via webinarets chatfunktion.

Fredag, d. 30. oktober kl. 10-10.45

Verden er blevet mindre, og vejen til at nå internationale markeder er blevet kortere. Det gælder stadig på trods af turbulensen under Corona-krisen.

For mange danske SMV’er ligger der masser af muligheder og potentiale i at tænke mere i eksport – både for de virksomheder der slet ikke har eksport i dag og for de, der allerede er i gang. På dette webinar sættes der spot på, hvordan du giver din virksomhed internationale vinger og booster væksten.

Bonus ved at deltage i webinaret:

Der er uddelt 20 mio. til at hjælpe danske virksomheder med at sætte fart på deres eksport, der giver konkrete aktiviteter og værktøjer, der giver et skub opad eksportstigen. Du kan høre om dine muligheder for at få økonomisk tilskud, der kan hjælpe med at øge din virksomheds eksport.

Tilmeld dig til webinaret her.


Program

Kl. 10.00
Velkomst

Kl. 10.05
Fremtiden vigtigste eksportudfordringer
Gode tips fra Anne Skare Nielsen, fremtidsforsker, forfatter, foredragsholder og partner i Universal Futurist

Kl. 10.15
Typiske succesopskrifter & faldgruber
Hvad der virker for SMV’er. V. Philipp Schröder, professor og hovedmand bag forskningsprojektet ‘Eksportens DNA®’

Kl. 10.30
Spørgsmål

Kl. 10.40
Sæt fart på din eksport med det nye SMV: International program