middelfart-erhverv.dk

Home Arrangementer Webinar – Opdatering på Corona situationen set fra virksomhedens side

Lokation

Webinar
Kategorier

Dato

19. marts 2020

Tid

10:00 - 11:00

Webinar – Opdatering på Corona situationen set fra virksomhedens side

Kære medlem

Vi afholder et ekstraordinært webinar på torsdag d. 19. marts kl. 10.00-11.00 med opdatering på Corona-situationen set fra virksomhedens side.

Mette Nørlem, jurist fra DANSK HR, vil gennemgå de nuværende og helt opdaterede forhold omkring Corona-situationen.

På webinaret gennemgår vi de regler, der er gældende i denne situation, men vi vil også give et indblik i, hvilke nye tiltag der er truffet.

Vi kommer først og fremmest ind på de ansættelsesretlige problemstillinger i forhold til medarbejdere, der er syge eller i karantæne, har problemer med at få passet børn samt mulighederne for opsigelse, arbejdsfordeling og tvungen ferie.

Derudover vender vi også temaer som rejser til smittede områder og GDPR, og endelig vil vi forsøge at give et overblik over de nyeste initiativer, der kommer fra Regeringen på det ansættelsesretlige område.

Vi arbejder på, at det på torsdag er den nyeste og mest valide information i forhold til områder, som man i sin organisation bør have fokus på i forhold til de løbende ændringer, der er gældende for danske forhold på Corona-situationen.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål direkte til Mette Nørlem i slutningen af webinaret.

Tilmelding sker herunder.

Der er adgang til max 100 deltagere på vores webinar system, så skulle du ikke kunne komme ind, så optager vi også webinaret, og du kan efterfølgende få det tilsendt.