Flyt din virksomhed til Middelfart

Med den gode placering i vækstcenteret i Trekantområdet ligger Middelfart lige midt i Danmark. Og med motorvej og jernbane kan du nå til over 450.000 arbejdspladser inden for en time. Det gør Middelfart til en meget erhvervsvenlig kommune og et attraktivt sted at etablere og drive virksomhed.

Hos Middelfart Erhvervscenter hjælper vi virksomheder og arbejdspladser med at flytte til kommunen. Vi kender de gode rammer, som Middelfart giver nye virksomheder, og vi hjælper med at skubbe dig i den rigtige retning og skabe forbindelse med andre i vores erhvervsnetværk, som kan hjælpe dig.

Hvis du overvejer at flytte din virksomhed til Middelfart Kommune, men har brug for vejledning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at svare på spørgsmål og sparre på fx erhvervslokaler eller arbejdskraft. Du kan fange os på tlf. 8844 2088.

En attraktiv by for hele familien

Middelfart er fuld af kulturoplevelser, sport, fritid og butiksliv. Byen ligger naturskønt ved Lillebælt med skov og badestrande. Her kan du både bo med ro og nærhed i levende landsbyer og i en topmoderne bylejlighed med havudsigt, alt efter hvad du og familien ønsker. Der er mange tilflyttere i byen og rigtig gode muligheder for at få et godt netværk som familie.

På kommunens hjemmeside kan du finde svar på alt fra bolig til daginstitutioner og skoler.

En række kontaktpersoner er parat til at hjælpe din virksomhed til Middelfart Kommune:

Mikkel Johansen

Erhvervsdirektør
Nygade 2
5500 Middelfart

Telefon: 6052 7046
E-mail: mjo@middelfart-erhverv.dk

 

Johannes Lundsfryd Jensen

Borgmester
Nytorv 9
5500 Middelfart

Telefon: 2528 4142
E-mail: johannes.lundsfrydjensen@middelfart.dk

Steen Vinderslev

Kommunaldirektør
Nytorv 9
5500 Middelfart

Telefon: 8888 5500
E-mail: steen.vinderslev@middelfart.dk

Anne-Marie-Klausen

Få hjælp af bosætningskonsulent

I Middelfart Kommune sidder bosætningskonsulent Anne Marie Klausen, som hjælper tilflyttere med at finde afklaring på nogle af alle de spørgsmål, der melder sig, når man overvejer at flytte til en ny kommune. Hun kan give dig sparring på:

arrangementer