Hvem og hvad er vi?

Vi yder dig støtte

I Middelfart Erhverv samarbejder vi bredt med mange aktører – f.eks. det syddanske erhvervshus og en lang række fonde, banker, advokater, revisorer osv. Vi har også adgang til mentorer, kontakter til kontorlejemål og iværksætterhuse – der er masser af muligheder for at hente støtte til din virksomhed gennem et medlemskab hos os. I mange tilfælde har vi ikke selv ydelserne på egne hylder, men vi skaber kontakter og netværk til de mennesker, som du har behov for at få hjælp fra for at du kan komme videre.

Vi har også et rigtig godt samarbejde med Middelfart Kommune, Brobygning Middelfart, Visit Middelfart og Middelfart handel, da vi alle er fælles om den ambition, at vi Vil Middelfart, og vi også sammen vil udvikle kommunens erhvervsliv.

PÅ MIDDELFART ERHVERVSCENTER MØDER DU:

Mikkel Johansen

Erhvervsdirektør

Mikkel har det overordnede ansvar for den daglige drift og udvikling af erhvervscenteret. Han er også erhvervscenterets kontaktperson til Middelfart Kommune. Derudover bruger Mikkel meget tid på virksomhedskontakt, netværk og profileringen af Middelfart overfor eks. tilflyttende virksomheder.
Mikkel har en længere baggrund indenfor erhvervsfremme og derudover god erfaring med salg, marketing og kommunikation, hvor han har arbejdet for flere kendte mærkevareleverandører i Danmark.

Mobil: 6052 7046
Email: mjo@middelfart-erhverv.dk

Esben Kragh Aalund

Erhvervskonsulent

Det er Esben du skal have fat i, hvis du er iværksætter eller driver virksomhed. Han er tovholder på alle iværksætteraktiviteter og skarp til at netværke og forbinde medlemmer, som kan have gavn af hinanden.
Esben har en HD i Supply Chain Management og har arbejdet som operations controller, logistikchef og operations manager.

Har du brug for sparring på iværksætteri eller din virksomhed, så er Esben kun et opkald væk.

Mobil: 2134 1216
Email: ear@middelfart-erhverv.dk

Ole Haugaard Jensen

Erhvervskonsulent

Erhvervskonsulent Ole Haugaard Jensen bruger en stor del af sin tid på virksomhedsbesøg og står til rådighed for vejledning og sparring.
Oles baggrund er inden for bl.a. salg, rekruttering, HR, uddannelse og rådgivning.

Tøv ikke med at tage fat i Ole, hvis du har brug for vejledning eller hjælp til at komme videre.

Mobil: 4053 7359
Email: ohj@middelfart-erhverv.dk

"VI VIL VÆRE DET MEST ATTRAKTIVE FÆLLESSKAB FOR VIRKSOMHEDER" FOR IVÆRKSÆTTERE"

Arrangementer