iværksættere

Gratis vejledning til iværksættere

Er du iværksætter og har du brug for sparring på din forretningsidé og forretningsplan? Eller har du spørgsmål til finansiering, markedsføring, moms, regler eller salg? Så kontakt Middelfart Erhvervscenter. Her kan du få gratis vejledning i alt det, der kan være svært at overskue, når man er ny iværksætter eller overvejer at blive det. Vi ved, hvilke udfordringer, du kan møde som nystartet iværksætter har erfarne konsulenter, som er med dig hele vejen fra idé til praksis. Du kan også trække på vores stærke netværk af dygtige samarbejdspartnere – vi hjælper dig med det rigtige match.

Ring på tlf. 8844 2088 allerede i dag og aftal et møde, så hjælper vi dig godt på vej.

Esben Kragh Aalund

Brug for sparring? Ring til Esben

Det er Esben Kragh Aalund du skal have fat i, hvis du er iværksætter. Han er tovholder på alle iværksætteraktiviteter og skarp til at netværke og forbinde medlemmer, som kan have gavn af hinanden. Esben er erhvervskonsulent og har en HD i Supply Chain Management. Han har arbejdet som operations controller, logistikchef og operations manager. Har du brug for sparring på iværksætteri, er Esben kun et opkald væk.

Iværksætterkursus: Kom godt fra start

Drømmer du om at starte egen virksomhed, eller er du lige startet? Få et perfekt take-off som selvstændig med et iværksætterkursus. Sammen med andre iværksættere bliver du klædt på til at drive virksomhed over seks aftener, hvor vi skal tale om forretningsplan, økonomi, markedsføring, salg og meget andet. Her får du mulighed for at stille udvalgte særligt eksperter afklarende spørgsmål, høre om andres erfaringer og være sammen med andre, der også går vejen som ny iværksætter. Og så får du et rigtig godt netværk, som kan hjælpe dig fremover.

Du kan bruge kurset til at blive klogere på de områder, hvor du føler dig usikker eller til at blive afklaret omkring, om du skal starte et liv som selvstændig. Måske er vores kursus, det der gør, at du tør tage springet?

Vi afholder kurset i samarbejde med Business Fredericia. Din investering for at være med er 995 kr. + moms pr. deltager og tilmeldingen gælder alle seks aftener.

Iværksættercafé: Mød andre iværksættere

Vi ved, at du som iværksætter har brug for at sparre med andre iværksættere. Derfor har vi arrangeret iværksættercaféer for dig:  Åbne formiddagsmøder, hvor du har mulighed for at få inspiration og sparre med andre selvstændige over en kop kaffe.

Vi lægger ud med netværksøvelser, så vi lærer hinanden at kende, og bagefter er der inspirationsoplæg om fx salg, markedsføring, økonomi eller en iværksætterhistorie. Har du en udfordring, du gerne vil have sparring på, er der også mulighed for, at du kan præsentere den og få feedback fra de andre iværksættere.

Iværksættercaféerne er åbne for alle typer virksomheder, der har et cvr-nummer, der er maksimalt 7 år gammelt. Din virksomhed skal ligge i Middelfart Kommune. Vi mødes til netværk og inspirationsoplæg otte gange om året. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding.

New Project//
“Jeg har både fået 1-1 vejledning, som virkelig har flyttet mig og min virksomhed i den rigtige retning og så har jeg også deltaget på iværksætterkurset, som giver en masser god viden og netværk med andre iværksættere. Det er rigtig fedt at være en del af.”
Ulrich Sørensen, BÆLT
New Project//
“Jeg deltog på Middelfart Erhvervscenters iværksætterkursus, fordi jeg ønskede hjælp til at starte min malerforretning op. På kurset lærte jeg en masse om at starte egen virksomhed og fik god sparring undervejs, både fra rådgivere og de andre deltagere. Det var et godt sammensat program og jeg kan varmt anbefale andre at deltage på kurset.
Jørgen Tee Sørensen,
JS Maler
New Project//
“Jeg deltog på Middelfart Erhvervscenters iværksætterkursus, fordi når man starter som iværksætter, så åbner der sig en helt ny verden. For mit vedkommende også en helt anden branche end den jeg har beskæftiget mig med de sidste 20 år. Så jeg var ikke i tvivl om, at det var en god ballast at starte med et iværksætterkursus, uanset om man kender branchen eller ej”
Anette Dam Larsen,
My Body Shape

Effektive værktøjer til iværksættere

Vi har samlet en række gratis værktøjer til dig, der gerne vil starte virksomhed eller allerede er i gang:

Start din virksomhed:

Her finder du råd og vejledning til opstart af en virksomhed.

Budget:

For at få succes som iværksætter, er økonomien selvfølgelig vigtig. Du finder her forskellige værktøjer til at få lagt de forskellige budgetter for din virksomhed:

Har du andre spørgsmål, eller ønsker du hjælp og vejledning, så ring på 8844 2088

arrangementer