Iværksætterkursus

IVÆRKSÆTTERKURSUS TO GANGE ÅRLIGT

Mød spændende iværksættere, få nye værktøjer eller sparring på en udfordring, når vi holder iværksættercaféer. Du skal have startet egen virksomhed i Middelfart Kommune inden for de seneste syv år for at kunne være med. Du kan derfor både møde helt nystartede og mere etablerede virksomheder til netværksmødet, og der er god basis for at få et godt netværk. Møderne afholdes seks gange om året.

Næste kursus starter i efteråret 2024. Hold øje med siden her for nøjagtige datoer – Som inspiration kan du her se hele programmet for forårets kursus.

Link til tilmelding til efterårets kursus her.

På bare 6 aftener i selskab med andre nye iværksættere og specialister, der har gået vejen før dig, bliver du i stand til at:

New Project//
”Jeg gik fra at tænke: ”Måske skulle jeg starte op” til ”Jeg gør det sgu”. Den kæmpe opbakning fra erhvervscenteret og holdet var med til at give mig det sidste spark.”
New Project//
”Det har været meget givende at være på kursus med andre iværksættere, der er på forskellige stadier i deres iværksætteri. Jeg har kunnet lære meget af de andre. Selve kurset har jeg fået SÅ meget ud af. Jeg vidste f.eks. ikke hvad pitch var og kendte ikke til alle de områder, man skal have styr på som iværksætter. Jeg føler mig meget bedre rustet nu. Og tovholderne Esben og Stephen er virkelig gode til at opmuntre og guide!”
New Project//
“Jeg lærte en masse om drift og blev gjort opmærksom på de begynderfejl, man kan lave. Det var et kursus, som ramte bredt og sparringen med de andre kursister var god. Det er tydeligt at fornemme, at det er engagerede folk bagved kurset, som vil have, at det skal lykkes for os.”

Iværksætterkurset er alle pengene værd for dig, der…

Spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Du kan fange os på kontakt@middelfart-erhverv.dk eller telefon 8844 2088