Iværksætterkursus

Bliv iværksætter på 6 aftener:
Sådan sparker du gang i din virksomhed

– også selvom du ikke har CVR-nummer endnu

Overvejer du at starte som selvstændig, eller er du allerede så småt i gang og tvivler på, om du er på rette vej? Få værktøjerne til at sætte turbo på dine iværksætterdrømme på dette iværksætterkursus over seks lærerige kursusaftener med specialister inden for alle de områder, der skal til for at du kan få et perfekt take-off i din virksomhed.

Som ekstra bonus bliver du en del af Middelfart Erhvervs iværksætternetværk, som du kan trække på både under og efter kurset.

Næste iværksætterkursus starter 12. marts 2024

Genkender du det her:

Så har vi en god nyhed til dig:

Iværksætteri handler langt henad vejen om passion. Resten kan læres. Vi har et iværksætterkursus, der klæder dig på til at komme godt i gang med livet som selvstændig og få styr på alle de ting, du lige nu synes er skræmmende, uforståelige eller svære.

På det her iværksætterkursus tager vi dig igennem alle de grundlæggende områder af din virksomhed og hjælper dig til at få overblik over, hvor du skal starte.

På bare 6 aftener i selskab med andre nye iværksættere og specialister, der har gået vejen før dig, bliver du i stand til at:

New Project//
”Jeg gik fra at tænke: ”Måske skulle jeg starte op” til ”Jeg gør det sgu”. Den kæmpe opbakning fra erhvervscenteret og holdet var med til at give mig det sidste spark.”
New Project//
”Det har været meget givende at være på kursus med andre iværksættere, der er på forskellige stadier i deres iværksætteri. Jeg har kunnet lære meget af de andre. Selve kurset har jeg fået SÅ meget ud af. Jeg vidste f.eks. ikke hvad pitch var og kendte ikke til alle de områder, man skal have styr på som iværksætter. Jeg føler mig meget bedre rustet nu. Og tovholderne Esben og Stephen er virkelig gode til at opmuntre og guide!”
New Project//
“Jeg lærte en masse om drift og blev gjort opmærksom på de begynderfejl, man kan lave. Det var et kursus, som ramte bredt og sparringen med de andre kursister var god. Det er tydeligt at fornemme, at det er engagerede folk bagved kurset, som vil have, at det skal lykkes for os.”

Iværksætterkurset er alle pengene værd for dig, der…

Alt dette får du på de 6 kursusaftener

Når du er igennem alle 6 kursusaftener, har du en bedre forståelse af, hvad det vil sige at være iværksætter og ved præcist, hvor du skal sætte ind for at komme godt i gang med en professionel forretning og få masser af tilfredse kunder.

Få undervisning af to stærke specialister inden for iværksætteri

Middelfart Erhverv holder iværksætterkurset i samarbejde med Business Fredericia. Som faste tovholdere har du to skarpe iværksætterkonsulenter:

Esben Kragh Aalund

ERHVERVSKONSULENT

Esben er erhvervskonsulent på Middelfart Erhverv med særligt fokus på iværksætteri. Han har mange års erfaring og har vejledt hundredvis af iværksættere og driver bl.a. iværksættercaféerne i Middelfart Erhverv. Han er skarp til at netværke og forbinde medlemmer, som kan have gavn af hinanden.

2134 1216
ear@middelfart-erhverv.dk

Stephen Bihl

Erhvervskonsulent

Stephen er erhvervskonsulent i Business Fredericia og har ansvaret for iværksætterområdet. Han arbejder med bl.a. virksomhedsvejledning og -sparring, udvikling af kurser og etablering af netværk som rådgivernetværk, mentorordning og opfinderpanel.

Din engangsinvestering i 6 lærerige kursusaftener, der giver dig en stærk start som iværksætter er:

(Jo, du læste rigtigt. Vi lærer dig at starte virksomhed på mikrobudget. Det svarer nogenlunde til, hvad en advokat skal have for en halv times rådgivning, hvis du skal have styr på, hvilken virksomhedsform, du skal vælge. Så valget er i virkeligheden ikke så svært).

1195 kr. + moms pr. deltager

(early bird kun 995 kr. + moms ved tilmelding inden 1. september)

Der er et begrænset antal pladser – skal en af dem være din?

Vi vil gerne give dig mest muligt med fra iværksætterkurset. Derfor har vi et begrænset antal pladser, så vi er sikre på, at der er plads til personlig feedback til alle. Og kurset er populært. Derfor skal du ikke vente alt for længe med at tilmelde dig. Men fortvivl ikke – er der ikke plads, kommer du på venteliste, og så kontakter vi dig, når vi igen åbner for iværksætterkursus. 

Alle de praktiske detaljer

Næste iværksætterkursus afholdes i foråret 2023 med start 28. september.

Prisen er inkl. materialer, en lækker sandwich samt kaffe, te og vand hver kursusaften. Pris og tilmeldingen gælder alle seks aftener.

Vi mødes skiftevis på en lokation i Middelfart og Fredericia. Inden hver kursusaften modtager du en mail med adresse og program.

Se kursusprogram her

Spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Du kan fange os på kontakt@middelfart-erhverv.dk eller telefon 8844 2088