Bliv medlem

Middelfart Erhvervscenter er Middelfart Kommunes største erhvervsnetværk

Vores opgave er at skabe grobund for vækst og udvikling for erhvervslivet i hele kommunen. På tværs af brancher forbinder vi virksomheder, som kan have gavn af hinanden. Middelfart Erhvervscenter er din sparringspartner og døråbner, uanset om du er iværksætter, har en etableret virksomhed eller flytter din virksomhed til kommunen. Gennem sparring, arrangementer, vidensdeling og netværk skaber vi værdi for dig og din virksomhed.

DINE FORDELE:

I sidste kvartal bød vi velkommen til alle disse nye medlemmer:

PRISER PR. ÅR (2023-SATSER)

Virksomheder med:
kr.
1-3 ansatte
1.350,-
4-10 ansatte
2.260,-
11-25 ansatte
6.140,-
26-50 ansatte
9.120,-
50+ ansatte
11.145,-
Mentorer
300,-
Lokalforeninger
630,-
Organisationer og skoler
2.480,-
Satserne er excl. moms
New Project//
“Jeg har i snart mange år deltaget i flere netværk med stort udbytte. Først var jeg med i uddannelsen som sundhedsambassadør og bagefter fortsatte jeg i HR-netværket, hvor jeg stadig er medlem. Begge netværk har givet mig kendskab til de andre deltageres virksomheder og har også givet mig et venskab blandt deltagerne. Alt i alt har det givet os alle i firmaet et stort udbytte, da flere af vores medarbejdere har deltaget i forskellige netværk og arrangementer.”
DORIT NIELSEN
BOGHOLDER – BILCENTERET A. NIELSEN
New Project//
“Jeg deltog på Middelfart Erhvervscenters iværksætterkursus, fordi jeg ønskede hjælp til at starte min malerforretning op. På kurset lærte jeg en masse om at starte egen virksomhed og fik god sparring undervejs, både fra rådgivere og de andre deltagere. Det var et godt sammensat program og jeg kan varmt anbefale andre at deltage på kurset.
JØRGEN TEE SØRENSEN
iVÆRKSÆTTER – JS MALER
New Project//
“Min virksomhed har været medlem af Erhvervscenteret i 4 år. I den periode har vi deltaget i forskellige arrangementer som morgen cafémøder – hvor vi har fået indblik og skabt netværk. Vi har ligeledes deltaget i 4 ugers strategikursus, hvor vi fik styr på interne processer og skabt klarhed omkring virksomhedens mål samt strategiværktøjer til opnåelse heraf. Deltager man aktivt i dialoger og events med Erhvervscenteret, er der mulighed for god sparring, netværk med ligesindede samt indblik og know how.”
ULRIK MAX NIELSEN
STIFTER – DANSK DRONE NETVÆRK APS