Mød TEAMET

Få sparring på din forretning

Vi er klar til at sparre med dig om din virksomhed uanset, om det drejer sig om rekruttering, forretningsudvikling, iværksætteri eller noget helt fjerde. Tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer gerne på besøg i din virksomhed, og du er også velkommen på vores kontor. Du kan booke et møde med os her.

PÅ MIDDELFART ERHVERVSCENTER MØDER DU:

Mikkel Johansen

Erhvervsdirektør

Mikkel har det overordnede ansvar for den daglige drift og udvikling af erhvervscenteret. Han er også erhvervscenterets kontaktperson til Middelfart Kommune. Derudover bruger Mikkel meget tid på virksomhedskontakt, netværk og profileringen af Middelfart overfor eks. tilflyttende virksomheder.
Mikkel har en længere baggrund indenfor erhvervsfremme og derudover god erfaring med salg, marketing og kommunikation, hvor han har arbejdet for flere kendte mærkevareleverandører i Danmark.

Mobil: 6052 7046
Email: mjo@middelfart-erhverv.dk

Esben Kragh Aalund

Erhvervskonsulent

Det er Esben du skal have fat i, hvis du er iværksætter eller driver virksomhed. Han er tovholder på alle iværksætteraktiviteter og skarp til at netværke og forbinde medlemmer, som kan have gavn af hinanden.
Esben har en HD i Supply Chain Management og har arbejdet som operations controller, logistikchef og operations manager.

Har du brug for sparring på iværksætteri eller din virksomhed, så er Esben kun et opkald væk.

Mobil: 2134 1216
Email: ear@middelfart-erhverv.dk

Ole Haugaard Jensen

Erhvervskonsulent

Erhvervskonsulent Ole Haugaard Jensen bruger en stor del af sin tid på virksomhedsbesøg og står til rådighed for vejledning og sparring.
Oles baggrund er inden for bl.a. salg, rekruttering, HR, uddannelse og rådgivning.

Tøv ikke med at tage fat i Ole, hvis du har brug for vejledning eller hjælp til at komme videre.

Mobil: 4053 7359
Email: ohj@middelfart-erhverv.dk

Du kan regne med os!

I Middelfart Erhverv medvirker vi til at skabe vækst og udvikling for erhvervslivet i hele Middelfart Kommune.

Det gør vi ved at samarbejde og skabe forbindelser og netværk mellem vores virksomheder, fungere som din betroede sparringspartner og være døråbner for alle typer af virksomheder. Vores tilgang til at hjælpe dig er ukompliceret, hurtig og agil. 

Vi gør alt hvad vi kan for at levere høj service og tilgængelighed for vores medlemmer, og kan vi ikke selv hjælpe, så sikrer vi, at du får hjælp hos nogle af vores relevante samarbejdspartnere. 

Du kan regne med os!

sparring_1-1_800x457

Arrangementer