Om os

Middelfart Erhvervscenters historie

Middelfart Erhvervscenter har eksisteret siden 1985, og blev dengang etableret af lokale virksomhedsejere, deriblandt Torben Østergaard-Nielsen – A/S Dan Bunkering Ltd.

Vi har i alle år støttet virksomheder og iværksættere med at få visioner og gøre det umulige muligt.

Så du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål og for yderligere information. Vi svarer gerne på dine spørgsmål og hjælper dig med at finde den rette sparringspartner.

Esben Kragh Aalund

Erhvervskonsulent

Det er Esben du skal have fat i, hvis du er iværksætter eller driver virksomhed. Han er tovholder på alle iværksætteraktiviteter og skarp til at netværke og forbinde medlemmer, som kan have gavn af hinanden. Esben har en HD i Supply Chain Management og har arbejdet som operations controller, logistikchef og operations manager. Har du brug for sparring på iværksætteri, er Esben kun et opkald væk.

Mobil: 2134 1216
Email: ear@middelfart-erhverv.dk

Ole Haugaard Jensen

Erhvervskonsulent

Erhvervskonsulent Ole Haugaard Jensen bruger en stor del af sin tid på virksomhedsbesøg og står til rådighed for vejledning og sparring. Oles baggrund er inden for bl.a. salg, rekruttering, HR, uddannelse og rådgivning. Tøv ikke med at tage fat i Ole, hvis du har brug for vejledning eller hjælp til at komme videre.

Mobil: 4053 7359
Email: ohj@middelfart-erhverv.dk

Arrangementer