PRAKTIK HOS MIDDELFART ERHVERVSCENTER

Interesseret i en praktikplads?

Vi kan tilbyde praktikophold til studerende på mange forskellige uddannelsesretninger og niveauer både indenfor universitetsuddannelser og akademiuddannelser.

Praktikopholdene kan være af længerevarende eller kortere varighed. Især i forbindelse med udarbejdelse af specialer og hovedopgaver er der gode muligheder hos Middelfart Erhvervscenter for en praktikperiode. Vi sammensætter forløbet individuelt med dig som studerende og tilpasser forløbet efter dine ønsker og behov.

Er du interesseret i komme i praktik? Så send os en mail på kontakt@middelfart-erhverv.dk

Mette-Soegaard-Nielsen

Hvordan en praktikplads kan forandre ens liv!

“Efter blot én dag hos Middelfart Erhvervscenter var min interesse for iværksætteri vakt. Udover at blive inddraget i planlægningen af arrangementer, vejledninger og diverse netværksaktiviteter, fik jeg også mulighed for at designe min egen undersøgelse blandt iværksættervirksomhederne.

Hos Middelfart Erhvervscenter er man med til at tilrettelægge sit eget ophold, og man brænder hurtigt lige så meget for iværksætterne, som resten af kontoret gør. Opholdet inspirerede mig så meget, at jeg i dag har skrevet en ph.d.afhandling om iværksætteres netværk – et emne som udsprang direkte af mit praktikophold.”

Mette Søgaard Nielsen