Opdag Middelfart

– inspirerende visningsture for dine medarbejdere

Du kender din arbejdsplads, men kender du området? Vi vil gerne vise dig mulighederne i Middelfart og inspirere dig til at gå på opdagelse. Kom med og deltag i vores inspirerende visningsture rundt i Middelfart Kommune.

Vi starter med en halv times bustur, hvor du kommer til at se nogle af vores fyrtårne som f.eks. Lillebæltsværftet, hvor der afholdes forskellige koncerter, som kan opleves sammen med kolleger eller Hindsgavl Dyrehave, hvor der er masser af vandre- og løberuter, hvis du vil klare motionen eller bare få frisk luft, inden du kører hjem.

Vi slutter af med en kort gåtur gennem Middelfart midtby for at inspirere til bynære oplevelser -enten i frokostpausen eller efter fyraften. Opdag de mange spændende butikker og oplevelsessteder, hvor du kan købe lokale produkter næste gang du skal bruge en gave eller forkæle dig selv. Sidste stop bliver en smagsoplevelse på en af byens caféer.

Vi håber du vil være nysgerrig og sammen med os opdage Middelfart.

Tilmeld dig allerede i dag

A4 magazine landscape mockup

Velkomstposer

Velkommen til Middelfart – for at du kan lære det sted du arbejder, bedre at kende, har vi samlet lidt inspiration til dig. Opdag alt det Middelfart har at byde på – i din frokostpause, efter fyraften, events for børn, ferie med familien eller bare en god oplevelse med venner eller kolleger. Og så lokker vi også med nogle at de lokale smagsoplevelser – for de kan nemt købes med hjem. Velkomstposer udleveres på visningsture eller til netværksmøde for nye medlemmer.

A4 magazine landscape mockup

Opdag Middelfart brochure

Middelfart er udgangspunktet for det gode liv med en attraktiv beliggenhed, fantastisk natur og 117 km kystlinje, gode jobmuligheder, stærke fællesskaber og et særligt blik for bæredygtighed. Og det er uanset om du pendler ind på arbejde eller du bor her. Det giver et arbejdsliv i balance. Er du mere nysgerrig på Middelfart og alle mulighederne? Så tag et kig og Opdag Middelfart.

A4 magazine landscape mockup

Personaleforeninger

Inspiration til personaleforeninger og medarbejderarrangementer.  Et overblik med fælles oplevelser til vands, til lands og i luften som kendetegner det særlige ved Middelfart og som er lige til at booke.

A4 magazine landscape mockup

Eventsimiddelfart.dk

Et hav af oplevelser. Opdag alt hvad der sker af arrangementer og events på tværs af Middelfart. Planlæg en fyraftensaktivitet med kolleger, nyd en smuk naturoplevelse eller kom igen med venner og familie og opdag lidt mere af området og den kommune, hvor du arbejder.

Se kalenderen for udvalgte arrangementer de kommende måneder eller gå på opdagelse på eventsimiddelfart.dk og se events og oplevelser hele året.

No event found!

Tidligere arrangementer & kursus

23
maj
08:30 - 15:30
Fjelsted Skov Hotel & Konference
Store Landevej 92, Ejby, Danmark

Salg for ikke sælgere

Kursus i grundlæggende salg - for alle med kundekontakt! Salg ...

No event found!
Load More