Fokus på hvordan du bedst kommer igennem corona-virussen
Vi deler gode links og tiltag her.

Corona og din virksomhed

Ultimo marts bliver der afholdt et webinar med overskriften ”Ledelse på distancen og i det nære – sådan gør du i praksis”. Følg med her for mere info.

Hos Virksomhedsguiden er de vigtigste informationer samlet, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over de mest stillede spørgsmål – spørgsmål du måske også sidder med.

Gratis lokal rådgiverhjælp

Vi har igangsat en pakke, hvor du nu kan kontakte en lokal rådgiver og få gratis hjælp til din virksomheder. Vi er meget taknemmelige over, at så mange rådgivere bakker op om det.

Se listen over rådgivere her og tag endelig kontakt.

Early Warning

Oplever din virksomhed allerede bump på vejen grundet Covid-19, så tilbyder det landsdækkende initiativ Early Warning dig rådgivning og sparring omkring, hvordan du kommer bedst igennem krisen. Hjælpen er gratis, uvildig og fortrolig.

Hos Erhvervshus Sydjylland står deres corona-beredskab også klar med sparring til virksomheder, der er ramt af corona-krisen.

Middelfart Kommune har i samarbejde med lokale foreninger lavet en hjælpepakke til virksomhederne for at sikre, at de kommer bedst muligt igennem denne svære situation.

Vi afholdte et ekstraordinært webinar torsdag d. 19. marts kl. 10.00-11.00 med opdatering på Corona-situationen set fra virksomhedens side. Slides fra webinaret kan hentes her.

© Copyright 2019 - Middelfart Erhvervscenter