Virksomheder

En stærk sparringspartner for din virksomhed

Middelfart Erhvervscenter er din erhvervsforening. Og vi har ambitioner på dine vegne. Vi er her for at hjælpe dig med at rykke din virksomhed. Brug os, når du har udfordringer i din forretning, som du har brug for sparring på, eller når du gerne vil udvikle din virksomhed. Vi har erfarne konsulenter, som kan give dig kompetent vejledning og har stor viden om virksomhedsledelse inden for mange forskellige brancher.

Relationer betyder alt for os, og vi gør os umage for at skabe gode forbindelser mellem virksomhederne i kommunen, som kan gavne hver enkelt virksomhed. Vidensdeling er kendetegnende for erhvervslivet i Middelfart, og vi har et kæmpe netværk, som vi gerne bruger til fordel for dig og din forretning.

400 medlemmer har gavn af det netværket, vejledningen arrangementerne i Middelfart Erhvervscenter. Der er også plads til dig og din virksomhed.

Brug for sparring? Ring til Esben

Esben Kragh Aalund er erhvervskonsulent og har solidt kendskab til alt, hvad der rører sig i kommunen på den erhvervsmæssige og kommunalpolitiske front. En stor del af hans tid går med at besøge og vejlede medlemsvirksomheder. Esben har en HD i Supply Chain Management og har arbejdet som operations controller, logistikchef og operations manager. Esben er stærk i forretningsudvikling.

Tag fat i Esben, hvis du har brug for vejledning.

 

Middelfart Erhvervsråd vil være det mest attraktive fællesskab for virksomheder og medarbejdere i Danmark Middelfart

Vi står klar til at hjælpe alle virksomheder i Kommunen. Vi har et stort netværk på i og uden for Kommunen, så tøv ikke med at kontakte os.

”Vi bygger relationer” ”Vi deler viden”

Via et medlemskab af Middelfart Erhvervsråd får du endnu flere fordele.

1000x600-netvaerk

Projektforløb med fokus på kompetencer

Middelfart Erhvervscenter afholder jævnligt projektforløb, som har til formål at øge kompetencerne hos de lokale virksomheder og skabe relationer mellem disse. Som medlem af Middelfart Erhvervsråd kan du deltage i forløbene.

Til højre kan du se tidligere projektforløb. Kunne du tænke dig at deltage i et lignende eller har du en ide til et forløb, som du synes, vi skal sætte i gang, er du velkommen til at kontakte os.

ARRANGEMENTER