Virksomheder

En stærk sparringspartner for din virksomhed

Middelfart Erhverv er din erhvervsforening. Og vi har ambitioner på dine vegne. Vi er her for at hjælpe dig med at rykke din virksomhed. Brug os, når du har udfordringer i din forretning, som du har brug for sparring på, eller når du gerne vil udvikle din virksomhed. Vi har erfarne konsulenter, som kan give dig kompetent vejledning og har stor viden om virksomhedsledelse inden for mange forskellige brancher.

Relationer betyder alt for os, og vi gør os umage for at skabe gode forbindelser mellem virksomhederne i kommunen, som kan gavne hver enkelt virksomhed. Vidensdeling er kendetegnende for erhvervslivet i Middelfart, og vi har et kæmpe netværk, som vi gerne bruger til fordel for dig og din forretning.

400 medlemmer har gavn af det netværket, vejledningen arrangementerne i Middelfart Erhverv. Der er også plads til dig og din virksomhed.

Mikkel Johansen

Erhvervschef

Mikkel har det overordnede ansvar for den daglige drift og udvikling af erhvervscenteret. Han er også erhvervscenterets kontaktperson til Middelfart Kommune. Derudover bruger Mikkel meget tid på virksomhedskontakt, netværk og profileringen af Middelfart overfor eks. tilflyttende virksomheder.
Mikkel har en længere baggrund indenfor erhvervsfremme og derudover god erfaring med salg, marketing og kommunikation, hvor han har arbejdet for flere kendte mærkevareleverandører i Danmark.

6052 7046
mjo@middelfart-erhverv.dk

Esben Kragh Aalund

Erhvervskonsulent

Det er Esben du skal have fat i, hvis du er iværksætter eller driver virksomhed. Han er tovholder på alle iværksætteraktiviteter og skarp til at netværke og forbinde medlemmer, som kan have gavn af hinanden.
Esben har en HD i Supply Chain Management og har arbejdet som operations controller, logistikchef og operations manager.

Har du brug for sparring på iværksætteri eller din virksomhed, så er Esben kun et opkald væk.

2134 1216
ear@middelfart-erhverv.dk

Ole Haugaard Jensen

Erhvervskonsulent

Erhvervskonsulent Ole Haugaard Jensen bruger en stor del af sin tid på virksomhedsbesøg og står til rådighed for vejledning og sparring.
Oles baggrund er inden for bl.a. salg, rekruttering, HR, uddannelse og rådgivning.

Tøv ikke med at tage fat i Ole, hvis du har brug for vejledning eller hjælp til at komme videre.

4053 7359
ohj@middelfart-erhverv.dk

Brug for sparring? Ring til Esben

Esben Kragh Aalund er erhvervskonsulent og har solidt kendskab til alt, hvad der rører sig i kommunen på den erhvervsmæssige og kommunalpolitiske front. En stor del af hans tid går med at besøge og vejlede medlemsvirksomheder. Esben har en HD i Supply Chain Management og har arbejdet som operations controller, logistikchef og operations manager. Esben er stærk i forretningsudvikling.

Tag fat i Esben, hvis du har brug for vejledning.

 

Middelfart Erhvervsråd vil være det mest attraktive fællesskab for virksomheder og medarbejdere i Danmark Middelfart

Projektforløb med fokus på kompetencer

Middelfart Erhverv afholder jævnligt projektforløb, som har til formål at øge kompetencerne hos de lokale virksomheder og skabe relationer mellem dem. Som medlem af Middelfart Erhvervsråd kan du deltage i forløbene.

Kunne du tænke dig at deltage i et forløb, eller har du en ide til et forløb, som du synes, vi skal sætte i gang? Vi lytter til vores medlemmers behov, og er der nok, der gerne vil med, opretter vi gerne nye forløb.

Kontakte os, hvis du vil tale om projektforløb

Tidligere forløb:

  • Sådan lykkes du med bæredygtighed
  • Verdensmål
  • Mellemlederen i centrum
  • Anti-stress-ambassadører
  • Vækst i produktionsvirksomheder
  • Få HR ind i virksomheden
  • Kompetenceudvikling
  • Sundhedsambassadører
  • HR – hvor svært kan det være?

Vi står klar til at hjælpe alle virksomheder i Kommunen. Vi har et stort netværk på i og uden for Kommunen, så tøv ikke med at kontakte os.

”Vi bygger relationer” ”Vi deler viden”

Via et medlemskab af Middelfart Erhvervsråd får du endnu flere fordele.

1000x600-netvaerk

ARRANGEMENTER